Űrtartalom: 110 liter
Magasság: 760 mm
Fej átmérő: 460 mm
Has átmérő: 560 mm
Dongavastagság: 27 mm
Súly: 25 kg
Akona nyílás: 50 mm
Űrtartalom: 225 liter
Magasság: 950 mm
Fej átmérő: 570 mm
Has átmérő: 710 mm
Dongavastagság: 27 mm
Súly: 50 kg
Akona nyílás: 50 mm
Űrtartalom: 300 liter
Magasság: 960 mm
Fej átmérő: 650 mm
Has átmérő: 780 mm
Dongavastagság: 27 mm
Súly: 60 kg
Akona nyílás: 50 mm
Űrtartalom: 500 liter
Magasság: 1080 mm
Fej átmérő: 800 mm
Has átmérő: 950 mm
Dongavastagság: 27 mm
Súly: 95 kg
Akona nyílás: 50 mm
Vanília, karamell, és számos megfogalmazhatatlan, de nagyon jóleső, édes illat - a fánkhoz, avagy a friss péksüteményhez hasonló; ilyenek terjengenek az Európai Kádároknál.
Bármilyen meglepő, ezek az égetett hordókból jönnek elő, és aztán kioldódva belekerülnek a borokba.
Világszínvonalú hordók MagyarországrólHogyan készül egy hordó, miből, és milyen hatással van mindez a bele kerülő borra?
A Zwack Open már régóta kedvelt találkozóhelye a kulturált borkóstolókat kedvelő borisszáknak. Az impozáns és szépen felújított Soroksári úti múzeumépület ad otthont a kóstolóknak.Az elmúlt néhány alkalommal a szerencsések már ahhoz is hozzászokhattak, hogy a nyílt sétálókóstoló előtt masterclass-ok keretén belül nyílik lehetőség a borvilág egy-egy izgalmas témakörének feldolgozására. A legutóbbi alkalommal egy igen sokrétű és vonzó téma, a hordókészítés került terítékre.
Palotabozsokon és annak környékén a hordógyártásnak évszázados hagyományai vannak, ezért sikerült olyan szakembergárdát összegyűjteni, akik szaktudásukkal és szorgalmukkal képesek a magas minőségű munkát végezni.
A kádárüzemünkben dolgozó emberek munkáját évtizedes tapasztalatokkal rendelkező kádár és borász szakemberek segítik.