Erdélyiné Dr. Pintácsi Katalin
ügyvezető
7727 Palotabozsok, Rákóczi u. 29
Tel./Fax: +36 69 341-389
Mobil: +36 30 207-4233
E-mail: info@europeancoopers.hu
Vanília, karamell, és számos megfogalmazhatatlan, de nagyon jóleső, édes illat - a fánkhoz, avagy a friss péksüteményhez hasonló; ilyenek terjengenek az Európai Kádároknál.
Bármilyen meglepő, ezek az égetett hordókból jönnek elő, és aztán kioldódva belekerülnek a borokba.
Világszínvonalú hordók MagyarországrólHogyan készül egy hordó, miből, és milyen hatással van mindez a bele kerülő borra?
A Zwack Open már régóta kedvelt találkozóhelye a kulturált borkóstolókat kedvelő borisszáknak. Az impozáns és szépen felújított Soroksári úti múzeumépület ad otthont a kóstolóknak.Az elmúlt néhány alkalommal a szerencsések már ahhoz is hozzászokhattak, hogy a nyílt sétálókóstoló előtt masterclass-ok keretén belül nyílik lehetőség a borvilág egy-egy izgalmas témakörének feldolgozására. A legutóbbi alkalommal egy igen sokrétű és vonzó téma, a hordókészítés került terítékre.
Palotabozsokon és annak környékén a hordógyártásnak évszázados hagyományai vannak, ezért sikerült olyan szakembergárdát összegyűjteni, akik szaktudásukkal és szorgalmukkal képesek a magas minőségű munkát végezni.
A kádárüzemünkben dolgozó emberek munkáját évtizedes tapasztalatokkal rendelkező kádár és borász szakemberek segítik.