MAGYARORSZÁG
Európai Kádárok Kft.
Erdélyiné Dr. Pintácsi Katalin
ügyvezető
7727 Palotabozsok, Rákóczi u. 29
Tel./Fax: +36 69 341-389
Mobil: +36 30 207-4233
E-mail: info@europeancoopers.hu
AUSZTRIA
Weinfachberatung Ing. Greil
Ing. Stefan Greil
Önologe
Dörflerweg 7., 3470 Kirchberg am Wagram
Tel.: +43 650 342-2086
E-mail: office@weinfachberatung.at
www.weinfachberatung.at
OLASZORSZÁG
OENOMEDIA
Bellucci Fabio
Rappresentanze Enologiche
Gall. Delle Cantine, 2., 50022 Greve In Chianti - Firenze
Tel.: +39 055853700
E-mail: fabio.bellucci3@tin.it
IZRAEL
Havit Hungarit Ltd. (Magyar hordó Ltd.)
of 33 Shahaf St, Hod-Hasharon 45351, Israel
www.havit.co.il
Mr. Ofer Bar On
Tel.: +972 (54) 4455035
Fax: +972 (9) 7403862
E-mail: ofer@havit.co.il
Mr. Noam Henkin
Tel.: +972 (54) 6556271
E-mail: noam@havit.co.il
USA, KANADA
Paolo Bouchard Cooperages Ltd.
Sarah Lanzen
International Barrel Consultant
Mobile: +1 707 592 9961
Fax: +1 707 294 6233
E-mail: sarah@europeancoopers.com
www.europeancoopers.hu
AUSZTRÁLIA
Bouchard Cooperages Australia Pty Ltd.
Amber Glastonbury
Barrel Consultant
P.O. Box 1023 Golden Grove Village, SA 5125
Tel.: +61 (0)8 8251 6150
Mobile: +61 (0)401 955 976
Fax: +61 (0)8 8251 6158
E-mail: amber@bouchardcooperages.com
www.bouchardcooperages.com
ÚJ-ZÉLAND
Bouchard Cooperages New Zealand Ltd.
Roberta Montero
Barrel Consultant
PO Box 399 Cromwell, New Zealand
Tel.: +64 (0)3 445 4440
Mobile: +64 (0)27 424 6929
Fax: +64 (0)3 974 9851
E-mail: roberta@bouchardcooperages.com
www.bouchardcooperages.com
Vanília, karamell, és számos megfogalmazhatatlan, de nagyon jóleső, édes illat - a fánkhoz, avagy a friss péksüteményhez hasonló; ilyenek terjengenek az Európai Kádároknál.
Bármilyen meglepő, ezek az égetett hordókból jönnek elő, és aztán kioldódva belekerülnek a borokba.
Világszínvonalú hordók MagyarországrólHogyan készül egy hordó, miből, és milyen hatással van mindez a bele kerülő borra?
A Zwack Open már régóta kedvelt találkozóhelye a kulturált borkóstolókat kedvelő borisszáknak. Az impozáns és szépen felújított Soroksári úti múzeumépület ad otthont a kóstolóknak.Az elmúlt néhány alkalommal a szerencsések már ahhoz is hozzászokhattak, hogy a nyílt sétálókóstoló előtt masterclass-ok keretén belül nyílik lehetőség a borvilág egy-egy izgalmas témakörének feldolgozására. A legutóbbi alkalommal egy igen sokrétű és vonzó téma, a hordókészítés került terítékre.
Palotabozsokon és annak környékén a hordógyártásnak évszázados hagyományai vannak, ezért sikerült olyan szakembergárdát összegyűjteni, akik szaktudásukkal és szorgalmukkal képesek a magas minőségű munkát végezni.
A kádárüzemünkben dolgozó emberek munkáját évtizedes tapasztalatokkal rendelkező kádár és borász szakemberek segítik.